Heeft u last van (één van) de volgende symptomen?

 • U hoort dat anderen aan het praten zijn, maar u begrijpt niet wat er gezegd wordt. Dit kan ervoor zorgen dat u zich buitengesloten voelt.
 • Uw omgeving wijst u erop dat de radio en televisie heel luid staan. 
 • U moet regelmatig om herhaling vragen. 
 • U vindt het lastig om gesprekken te volgen in achtergrondlawaai. 
 • U vindt het moeilijk om geluiden te lokaliseren. 
 • Er zijn veel geluiden die u niet meer kan horen, zoals het fluiten van de vogels. 
 • Of u wilt gewoon weten hoe uw gehoor er aan toe is?

Dan kan u bij Hoorcentrum Silke Carlé terecht voor een gratis hoortest.

Uw gehoor zal uitgebreid in kaart worden gebracht. Daarna worden de resultaten besproken en krijgt u persoonlijk en volledig vrijblijvend advies.

Indien gewenst starten we dan na afspraak bij de neus-keel-oorarts een volledig gratis & vrijblijvende proefperiode op. Zo kunt u de hoortoestellen uitgebreid uittesten in uw eigen leefwereld. We evalueren tussentijds de doeltreffendheid en komen zo tot een oplossing die volledig op uw behoeften en noden is afgestemd. 

Neem nu contact op via info@silkecarle.be, +32 498 74 22 02 of via onderstaand contactformulier voor een gratis hoortest.

Wilt u meer details weten over hoe wij te werk gaan? Klik dan hier door. Of bent u benieuwd welke hoortoestellen wij in ons assortiment hebben? Op volgende pagina vindt u een overzicht.

Contactformulier

  Over Hoorcentrum Silke Carlé

  In 2016 studeerde ik af aan de Arteveldehogeschool in Gent als audiologe & logopediste. Daarna ging ik onmiddellijk aan de slag als zelfstandig logopediste en audiologe in een groepspraktijk in Affligem. Daar startte ik ook Hoorcentrum Affligem op. 

  In 2021 richtte ik mijn eigen logopediepraktijk op in Moorsel. Met als gevolg dat ook het Hoorcentrum mee verhuisde naar Moorsel en een naamsverandering onderging naar Hoorcentrum Silke Carlé.

  Ik begeleid intussen al meer dan 5 jaar mensen met gehoorproblemen. Om op de hoogte te blijven van de laatste innovaties volg ik op frequente basis extra trainingen. U kan er zeker van zijn dat ik met uitgebreide kennis voldoende de tijd neem om uw specifieke behoeften en noden grondig te analyseren. Dankzij deze aanpak met persoonlijke begeleiding en advies komen we steeds tot de beste hooroplossing op uw maat en dit aan de beste prijs.

  Daarnaast sta ik ook garant voor een uitstekende service zowel tijdens uw proefperiode als na uw aankoop en zorg ik voor onderhoud van uw hoortoestel om de levenstermijn van uw toestel te verlengen.

  Hoorcentrum Silke Carlé

  Opwijksesteenweg 17, 9310 Moorsel

  T: +32 498 74 22 02
  E: info@silkecarle.be