Hoortoestellen

Ik bied toestellen van Signia en Widex aan.
Mijn gamma is onderverdeeld in vier categorieën. De categorie is afhankelijk van uw gehoorverlies, levensstijl en budget.

Signia

Styletto X

De Styletto X heeft een mooi design, is oplaadbaar en maakt connectiviteit mogelijk.
Dit hoortoestel beschikt over de Xpercience-technologie. Dit zorgt voor een helder geluid en duidelijke spraakherkenning. In deze technologie zitten akoestische en bewegingssensoren. Hierdoor begrijpen ze wat jij wil horen.

Aangezien deze toestellen oplaadbaar zijn, is een oplader noodzakelijk. Deze oplader in zakformaat is ’s werelds eerste oplader met draadloze Qi-technologie. Je hoeft de oplader niet aan te sluiten op het lichtnet, maar je kan hem gewoon op een oplaadplateau leggen.
Met de oplader kan je de hoortoestellen 3 keer volledig opladen. Daarna moet de oplader opgeladen worden.

Beschikbaar in verschillende kleuren. 

 

Pure Charge & Go X

De Pure Charge&Go X combineert alle voordelen van Signia Xperience met een oplaadbare Li-ion batterij en volledige Bluetooth connectiviteit. De batterij heeft 20% meer capaciteit, is flexibel en gemakkelijk. Ook kan deze muziek, telefoon en tv met hoge geluidskwaliteit streamen. Dit alles in een opmerkelijk klein design.
Het toestel zorgt voor een natuurlijk eigen stemgeluid en beste spraakverstaanbaarheid in een rumoerige omgeving, ook wanneer je in beweging bent.

Gewoon opladen en weer door!

Beschikbaar in verschillende kleuren. 

Motion Charge & Go X

De Motion X-hoortoestellen zijn geschikt voor iedereen met een matig tot zwaar gehoorverlies. Ze maken gebruik van het Signia Xperience-platform. Ze bevatten akoestische bewegingssensoren en passen zich aan elke beweging aan zodat u altijd hoort wat belangrijk is. De toestellen leveren een geluid in hoge definitie en zorgen voor een verbeterde spraakverstaanbaarheid.
Motion X is oplaadbaar en heeft een lange gebruiksduur.

Onze innovatieve Motion Charge&Go SP X- en Motion Charge&Go P X-hoortoestellen worden geleverd met de optie tot upgrade naar ’s werelds eerste lader met UV Dry&Clean-functie die met UV-licht oorstukjes in slechts 15 minuten zowel droogt als reinigt. Want hoe hoger het gehoorverlies, hoe gunstiger UV-reiniging is voor een continue klanttevredenheid.

Beschikbaar in verschillende kleuren. 

Active X
Twee op drie mensen zouden liever oordopjes dragen om beter te kunnen horen in plaats van de meest stijlvolle hightech hoortoestellen die tot nu toe verkrijgbaar waren. Daarom werden de Active X-toestellen ontworpen.

De Active X-toestellen zijn geschikt voor iedereen met een licht tot matig gehoorverlies. Ze zijn strak en modern. De toestellen verbeteren uw algehele hoorervaring in akoestisch moeilijke situaties en zorgen voor een optimaal spraakverstaan. Ze combineren de Xperience-technologie zodat u makkelijk hoort wat belangrijk is.
De hoortoestellen zijn oplaadbaar. De oplader in zakformaat zorgt voor een gebruiksduur tot 26 uur per oplaadbeurt.  

Beschikbaar in verschillende kleuren. 

Silk X
De Silk X is een ideale discrete hooroplossing. Het hoortoestel wordt in de gehoorgang geplaatst waardoor het onzichtbaar is. De Click Sleeves, gemaakt van zachte siliconen, garanderen een hoge mate van comfort en zorgen ervoor dat het hoortoestel goed in het oor blijft zitten. De Silk X zorgt voor een duidelijk spraakverstaan.

Dit hoortoestel is niet oplaadbaar. 

Pure 312 X

De Pure 312 X is een elegant hoortoestel met strak design. Dit was het eerste hoortoestel met de Xperience-technologie. Deze technologie richt zich op wat direct voor u bevindt én op uw algemene omgeving. Hierdoor zal u geen belangrijke geluiden missen. De Xperience-technologie houdt ook rekening met beweging zodat u in actieve situaties gemakkelijk gesprekken kan volgen.
Dit hoortoestel is niet oplaadbaar.

Beschikbaar in verschillende kleuren.

Als geconventioneerd audicien werk ik op voorschrift van een Neus-Keel-Oorarts. Onderstaande tarieven voor terugbetaling werden vastgelegd door het RIZIV. Deze bedragen zijn geldig sinds 1 januari 2022. 

Hoorcentrum Silke Carlé

Opwijksesteenweg 17, 9310 Moorsel

T: +32 498 74 22 02
E: info@silkecarle.be