Hoortoestellen

Ik bied toestellen van Signia en Widex aan.
Mijn gamma is onderverdeeld in vier categorieën. De categorie is afhankelijk van uw gehoorverlies, levensstijl en budget.

Signia

Styletto AX

De Styletto AX hoortoestellen zien er net zo geweldig uit als ze klinken! Ze hebben een mooi design, zijn oplaadbaar en maken connectiviteit mogelijk.

Dit hoortoestel beschikt over het Augmented Xperience platform. Dit zorgt voor een helder geluid en het biedt een uitmuntende spraakverstaanbaarheid. In deze technologie zitten akoestische en bewegingssensoren. Hierdoor begrijpen ze wat jij wil horen. 

De Styletto AX biedt Bluetooth-connectiviteit voor Android of iOS-apparaten. U kan eenvoudig telefoongesprekken, muziek en tv-audio in hoge kwaliteit rechtstreeks in uw toestellen streamen. U kan de hoortoestellen ook verbinden met de Signia-app, die beschikt over baanbrekende kunstmatige intelligentie via de Signia Assistent. Dit is een levend systeem dat voortdurend leert over uw specifieke behoeften in specifieke situaties. Als gevolg hiervan ervaart 93% van de hoortoesteldragers een betere spraakverstaanbaarheid in moeilijke luistersituaties. 

Aangezien deze toestellen oplaadbaar zijn, is een oplader noodzakelijk. Deze oplader in zakformaat is ’s werelds eerste oplader met draadloze Qi-technologie. Je hoeft de oplader niet aan te sluiten op het lichtnet, maar je kan hem gewoon op een oplaadplateau leggen.
Met de oplader kan je de hoortoestellen 3 keer volledig opladen. 

Beschikbaar in verschillende kleuren. 

 

Pure Charge & Go AX

Dit hoortoestel bevat het revolutionaire AX-platform (Augmented Xperience). Dit zorgt voor een uitmuntende spraakverstaanbaarheid en een natuurlijk eigen stemgeluid. 

De Pure Charge & Go AX biedt Bluetooth-connectiviteit voor Android of iOS-apparaten. U kan eenvoudig telefoongesprekken, muziek en tv-audio in hoge kwaliteit rechtstreeks in uw toestellen streamen. U kan de hoortoestellen ook verbinden met de Signia-app, die beschikt over baanbrekende kunstmatige intelligentie via de Signia Assistent. Dit is een levend systeem dat voortdurend leert over uw specifieke behoeften in specifieke situaties. Als gevolg hiervan ervaart 93% van de hoortoesteldragers een betere spraakverstaanbaarheid in moeilijke luistersituaties. 

 

 

Aangezien deze toestellen oplaadbaar zijn, is een oplader noodzakelijk.

Beschikbaar in verschillende kleuren. 

 

 

Motion Charge & Go X

De Motion X-hoortoestellen zijn geschikt voor iedereen met een matig tot zwaar gehoorverlies. Ze maken gebruik van het Signia Xperience-platform. Ze bevatten akoestische bewegingssensoren en passen zich aan elke beweging aan zodat u altijd hoort wat belangrijk is. De toestellen leveren een geluid in hoge definitie en zorgen voor een verbeterde spraakverstaanbaarheid.
Motion X is oplaadbaar en heeft een lange gebruiksduur.

Onze innovatieve Motion Charge & Go SP X – en Motion Charge&Go P X-hoortoestellen worden geleverd met de optie tot upgrade naar ’s werelds eerste lader met UV Dry&Clean-functie die met UV-licht oorstukjes in slechts 15 minuten zowel droogt als reinigt. Want hoe hoger het gehoorverlies, hoe gunstiger UV-reiniging is voor een continue klanttevredenheid. 

Beschikbaar in verschillende kleuren.

 

Active X
Twee op drie mensen zouden liever oordopjes dragen om beter te kunnen horen in plaats van de meest stijlvolle hightech hoortoestellen die tot nu toe verkrijgbaar waren. Daarom werden de Active X-toestellen ontworpen.

De Active X-toestellen zijn geschikt voor iedereen met een licht tot matig gehoorverlies. Ze zijn strak en modern. De toestellen verbeteren uw algehele hoorervaring in akoestisch moeilijke situaties en zorgen voor een optimaal spraakverstaan. Ze combineren de Xperience-technologie zodat u makkelijk hoort wat belangrijk is.
De hoortoestellen zijn oplaadbaar. De oplader in zakformaat zorgt voor een gebruiksduur tot 26 uur per oplaadbeurt.  

Beschikbaar in verschillende kleuren. 

Silk X
De Silk X is een ideale discrete hooroplossing. Het hoortoestel wordt in de gehoorgang geplaatst waardoor het onzichtbaar is. De Click Sleeves, gemaakt van zachte siliconen, garanderen een hoge mate van comfort en zorgen ervoor dat het hoortoestel goed in het oor blijft zitten. De Silk X zorgt voor een duidelijk spraakverstaan.

Dit hoortoestel is niet oplaadbaar. 

Pure 312 AX

De Pure 312 AX is een elegant hoortoestel met strak design. Het kleine formaat zorgt ervoor dat ze discreet achter uw oren zitten. 

Ondanks het kleine formaat beschikken de Pure 312 AX hoortoestellen over het Augmented Xperience platform. Dit zorgt voor een indrukwekkende geluidsomgeving en een uitstekende spraakverstaanbaarheid, zelfs in rumoerige situaties. 

Ook deze hoortoestellen kunnen via Bluetooth geconnecteerd worden met Android of iOS-apparaten. Hierdoor kan u eenvoudig telefoongesprekken, muziek en tv-audio in hoge kwaliteit rechtstreeks in uw kleine toestellen streamen. U kan de hoortoestellen ook verbinden met de Signia-app, die beschikt over baanbrekende kunstmatige intelligentie via de Signia Assistent. Dit is een levend systeem dat voortdurend leert over uw specifieke behoeften in specifieke situaties. Als gevolg hiervan ervaart 93% van de hoortoesteldragers een betere spraakverstaanbaarheid in moeilijke luistersituaties. 

Dit hoortoestel is niet oplaadbaar. De batterijen gaan ongeveer 4 dagen mee. 

Beschikbaar in verschillende kleuren. 

Als geconventioneerd audicien werk ik op voorschrift van een Neus-Keel-Oorarts. Onderstaande tarieven voor terugbetaling werden vastgelegd door het RIZIV. Deze bedragen zijn geldig sinds 1 januari 2023. 

Jonger dan 18 jaar

hoorapparaat aan 1 oor: € 1.324,51
hoorapparaat aan 2 oren: € 2.623,55

Van 18 tem 64 jaar

hoorapparaat aan 1 oor: € 807,17
hoorapparaat aan 2 oren: € 1.597,75

Vanaf 65 jaar

hoorapparaat aan 1 oor: € 764,22
hoorapparaat aan 2 oren: € 1.512,68

Hoorcentrum Silke Carlé

Opwijksesteenweg 17, 9310 Moorsel

T: +32 498 74 22 02
E: info@silkecarle.be